Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 04:06:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Παράδοση - παραλαβή στο υπουργείο Δικαιοσύνης
Πηγή: Express.gr
 Κατά την τελετή παράδοσης και παραλαβής ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας απευθυνόμενος στον υπουργό και στον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη και Απόστολο Κατσιφάρα είπε ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης εκ φύσεως βρίσκεται εκτός κομματικού ανταγωνισμού.

    Και προσέθεσε ο απερχόμενος υπουργός Δικαιοσύνης:

    "Η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει ένα τεράστιο πρόβλημα. Βρίσκεται σε καθεστώς οιωνεί αρνησιδικίας. Έχει γίνει προεργασία αλλά χρειάζεται τάχιστα μέτρα για την επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης.Ελπίζω ότι η νέα κυβέρνηση θα επιχειρήσει να δώσει λύση. Ενα δεύτερο ζήτημα είναι το σωφρονιστικό σύστημα. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να υπάρξει εξανθρωπισμός και εκσυγχρονισμός. Αυτό μπορεί να γίνει σε βάθος χρόνου δεκαετίας. Μείζον θέμα είναι και αυτό της διαφάνειας. Απαιτεί ευρύτερη πολιτική συναίνεση. Ελπίζω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα συνεργαστούν και θα δώσουν απαντήσεις".

    Από την πλευρά του ο Χάρης Καστανίδης ευχαρίστησε τον απερχόμενο υπουργό Δικαιοσύνης και του ευχήθηκε καλή τύχη στον κοινοβουλευτικό του βίο.

    Ακόμη ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε:

    "Επιθυμία της κυβέρνησης είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αποδώσουμε στην δικαιοσύνη το κύρος που της ανήκει. Η δικαιοσύνη είναι θεμελιώδης πυλώνας της δημοκρατίας, των δημοκρατικών θεσμών, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών. Επιθυμούμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ενισχύσουμε το θεσμικό οπλοστάσιο της δημοκρατίας μας προκειμένου να εγκατασταθεί η διαφάνεια στο κέντρο της δημόσιας ζωής και να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών- πολιτικής, μεταξύ πολιτών και των θεσμών. Να ξαναχτίσουμε την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών".

    Και κατέληξε στην προσφώνησή του ο κ. Καστανίδης:

    "Ηρθαμε για να δράσουμε δημιουργικά όχι για να σκεφτούμε κομματικά. Θέλουμε και ζητάμε τη συνεργασία όλων των ανθρώπων και παραγόντων της δικαιοσύνης ανεξάρτητα κομματικών πεποιθήσεων, εντάξεων και ιδεολογιών".

    Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης συνεστήθη θέση υφυπουργού την οποία κατέχει ο Απόστολος Κατσιφάρας.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου