Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 13:24:35

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow Προαναγγελία ριζικών μεταβολών στο κράτος
Προαναγγελία ριζικών μεταβολών στο κράτος
Πηγή: Express.gr
ΕΥΡΕΙΑΣ έκτασης αλλαγές στη λειτουργία του κράτους σηματοδοτεί ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης από τον κ. Γ. Παπανδρέου. Το μήνυμα αποστέλλεται με τη συγχώνευση ή κατάργηση υπουργείων, ο αριθμός των οποίων μειώνεται σε 14, αλλά και τον περιορισμό των υπουργών και υφυπουργών σε 37, από 43 που είχε η τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Ο κ. Παπανδρέου προχώρησε στην κατάργηση του Yπουργείου Ανάπτυξης, μέρος των αρμοδιοτήτων του οποίου κατανέμονται στα ξεχωριστά Yπουργεία Οικονομικών και Οικονομίας, αλλά και στο νεοϊδρυθέν Yπουργείο Περιβάλλοντος, με υπουργό την κ. Τίνα Μπιρμίλη.

Η έμφαση δίνεται στην οικονομία και την αγορά. Τον πρώτο λόγο θα έχει το Yπ. Οικονομικών, με υπουργό τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, στο οποίο περιέρχονται και οι αρμοδιότητες του τομέα Εμπορίου, προκειμένου να ενοποιηθούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί. Το Yπουργείο Οικονομικών θα έχει την πλήρη ευθύνη για τη δημοσιονομική πολιτική και τον προϋπολογισμό.

Το Yπουργείο Οικονομίας (με επικεφαλής την κ. Λ. Κατσέλη) θα έχει την εποπτεία της μακροοικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής και απορροφά και το Yπουργείο Ναυτιλίας. Ο κεντρικός συντονισμός της κυβερνητικής πολιτικής ανατίθεται στον κ. Θ. Πάγκαλο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου