Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 09:43:09

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow ΠΓΔΜ: Συγχαρητήρια Γκρούεφσκι στον Γ.Παπανδρέου
ΠΓΔΜ: Συγχαρητήρια Γκρούεφσκι στον Γ.Παπανδρέου
Πηγή: ΑΠΕ  06/10/09-22:57

 Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, απέστειλε σήμερα συγχαρητήρια επιστολή προς τον Γιώργο Παπανδρέου για την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρωθυπουργός της Ελλάδας. «Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσω την βαθειά μου πεποίθηση μου ότι στο μέλλον, το μήνυμα που θα αποστείλουμε στην περιοχή θα αντικατοπτρίζει την βαθύτερη συνεργασία και την κατανόηση μεταξύ των δύο γειτονικών μας χωρών και λαών», αναφέρει ο κ. Γκρούεφσκι στην επιστολή του προς τον κ. Παπανδρέου.

«Ελπίζω ότι όλη την προσεχή περίοδο θα ενισχύσουμε τις σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας μεταξύ των χωρών μας, στη βάση της αλληλοκατανόησης και του αμοιβαίου σεβασμού, όχι μόνο σε διμερές αλλά και σε περιφερειακό και σε πολυμερές επίπεδο. Κάτι τέτοιο άλλωστε συνεπάγεται από τις κοινές μας αρχές και δεσμεύσεις για μία σταθερή και ευημερούσα Ευρώπη. Με την ελπίδα ότι σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να συναντηθούμε, εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην άσκηση του υπεύθυνου αξιώματος που αναλάβατε», καταλήγει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, στην επιστολή του προς τον πρωθυπουργό της Ελλάδας. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου