Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 18:37:33

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow Συγχαρητήρια στον Γ. Παπανδρέου από Ζ. Μπαρόζο και Π. Ράσμουσεν
Συγχαρητήρια στον Γ. Παπανδρέου από Ζ. Μπαρόζο και Π. Ράσμουσεν
Πηγή: ΑΠΕ  05/10/09-14:42

 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου για τη νίκη του στις εκλογές, απέστειλαν σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και το Κόμμα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Στην επιστολή του ο πρόεδρος της Επιτροπής, σημειώνει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη, τονίζοντας πως όλοι θα πρέπει να επιδείξουν σθένος, να συνεργαστούν και να χτίσουν ένα ασφαλές μέλλον για όλους τους Ευρωπαίους, έτσι ώστε η Ευρώπη να εξέλθει από τη χρηματοοικονομική κρίση πιο ισχυρή.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Πολ Νίρουπ Ράσμουσεν, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών στην Ελλάδα, ανέφερε ότι η νίκη του Γιώργου Παπανδρέου είναι η αλλαγή που χρειαζόταν η Ελλάδα.

«Το σχέδιο των 3 δισ. ευρώ για την πράσινη ανάπτυξη και την απασχόληση είναι φιλόδοξο αλλά και ρεαλιστικό, δεδομένων των δύσκολων αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν για την πάταξη της φοροδιαφυγής, της διαφθοράς και της αναποτελεσματικότητας», σημείωσε ο κ. Ράσμουσεν και συμπλήρωσε: «Οι ψηφοφόροι απέρριψαν τα συντηρητικά, αυστηρά μέτρα, τα οποία θα ήταν καταστροφικά για την ελληνική ανάπτυξη.
Αυτή η νίκη δείχνει ότι η σύγχρονη, κοινωνική δημοκρατία είναι ουσιαστική για το μέλλον της Ευρώπης». 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου