Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 13:52:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow Συνέδριο σε ένα μήνα για νέο Πρόεδρο
Συνέδριο σε ένα μήνα για νέο Πρόεδρο
Πηγή: Express.gr
AΛΛAΓH ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία δρομολογεί ο κ. Κ. Καραμανλής, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για την εκλογική ήττα της παράταξης. Ο κ. Καραμανλής ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από την ηγεσία της Ν.Δ. και να κινήσει τις διαδικασίες για έκτακτο συνέδριο, το οποίο θα εκλέξει νέο αρχηγό. Ξεκαθάρισε, δε, ότι δεν θα είναι υποψήφιος στο συνέδριο.

 

Η κίνηση αυτή του κ. Καραμανλή σχολιάστηκε με θετικό τρόπο από κορυφαία στελέχη του κόμματος, που εκτιμάται ότι θα είναι υποψήφια για την προεδρία της ΝΔ.

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε γενναία την απόφαση του κ. Καραμανλή, σημειώνοντας ότι «δίνει λύση για το καλό της παράταξης». Το μέλλον της παράταξης θα είναι λαμπρό, δήλωσε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ο κ. Αντώνης Σαμαράς υποστήριξε ότι η ΝΔ ποτέ δεν ηττάται.

Ο κ. Καραμανλής, σε μια συγκινητική εμφάνιση, ευχαρίστησε τους πολίτες που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική και πολιτική συγκυρία στήριξαν τη Νέα Δημοκρατία και πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του είχε να αντιμετωπίσει τη θύελλα της σοβαρότερης μεταπολεμικής διεθνούς κρίσης.

«Εκατομμύρια πολίτες ήταν μαζί μας, με ψυχή, με πίστη, στον σκοπό αυτών των αγώνων. Το 2000 αυξήσαμε εντυπωσιακά τα εκλογικά μας ποσοστά. Το 2004 κερδίσαμε τις εκλογές και αναλάβαμε την ευθύνη για τη διακυβέρνηση του τόπου. Το 2007 πετύχαμε νέα σημαντική εκλογική νίκη. Στις σημερινές εκλογές έθεσα ο ίδιος ως μείζον ζήτημα, όπως απαιτούσαν οι περιστάσεις, μέσα από δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις την αντιμετώπιση των χρόνιων αδυναμιών της οικονομίας και την έξοδο από την κρίση το ταχύτερο δυνατόν», είπε ο κ. Καραμανλής, τόνισε: «Kατέθεσα ρεαλιστικό σχέδιο που, όπως πίστευα και πιστεύω, αποτελεί τον πιο ασφαλή δρόμο για τη διασφάλιση της οικονομίας και από το 2011 την ανάπτυξη για όλους και όχι για λίγους». Πρόσθεσε ότι οι πολίτες δεν ενέκριναν το σχέδιό του και την πολιτική αυτή. Σεβαστή η επιλογή τους, πρόσθεσε, διότι αυτοί έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο.

Για τον λόγο αυτό ο κ. Καραμανλής σημείωσε: «Eπειδή πιστεύω βαθιά ότι αυτή την πολιτική χρειάζεται σήμερα η πατρίδα μας και επειδή η μόνη δύναμη που είχα ήταν η σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες, ο μόνος υπεύθυνος και τίμιος δρόμος είναι ένας: Αναλαμβάνω την ευθύνη του αποτελέσματος και δρομολογώ τις διαδικασίες εκλογής νέου προέδρου της Ν.Δ.».

Kαι διευκρίνισε ότι μετά από ένα μήνα θα γίνει έκτακτο συνέδριο, στο οποίο ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος. «Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή της παράταξης, θα στηρίξω τις αποφάσεις που θα ληφθούν στο συνέδριο και τον αρχηγό που θα εκλεγεί μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων», κατέληξε ο Κώστας Καραμανλής.

 

 

 

  
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου