Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 14:16:30

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Ακίνητα 2016 Φορολογική Δήλωση 2016 Πανελλαδικές 2016 Αυτοκίνητο 2016 Εκλογές 2015 Ασφαλιστικό 2014 Εφεδρεία - Δημόσιο Καταθέσεις - Επενδύσεις Νέες καλλιέργειες Φορολογία 2014 Φωτοβολταϊκά 2014 Εκλογές 2012 Περαίωση 2011 Καλλικράτης 2011 Εκλογές στη ΝΔ Εκλογές 2010 Εθνικές εκλογές 2009 Χρήσιμες πληροφορίες Αποτελέσματα εκλογών Βρες που ψηφίζεις Ευρωεκλογές 2009 Healthy Way 2009 Healthy Way 2 Healthy Way Ήπειρος Ποσειδώνια Franchise ΧΡΗΣΤΙΚΑ EXPRESS YOURSELF ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εθνικές εκλογές 2009 arrow Βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας
Βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας
Πηγή: ΑΠΕ  04/10/09-23:59

Μετά τη βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας, στις βουλευτικές εκλογές, οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων προέβησαν σε δηλώσεις για το αποτέλεσμα.  Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα χαρακτήρισε το εκλογικό αποτέλεσμα "βαριά ήττα της Νέας Δημοκρατίας και νίκη του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως και να καταγραφούν οι θετικές διεργασίες που έχουν γίνει στη συνείδηση του λαού στα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ", τονίζοντας ότι "το αποτέλεσμα ήταν αναντίστοιχο με την επιρροή και το ρόλο του ΚΚΕ στην ανάπτυξη των λαϊκών αγώνων".

"Υπήρξε αλλαγή καπετάνιου, αλλά η ρότα είναι στην ίδια πορεία " δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα, προσθέτοντας ότι έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων και "το ΚΚΕ είναι πανέτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες του για ένα ενωτικό μέτωπο που θα συμπεριλάβει τα εργατικά στρώματα, τους μικρούς αγρότες και τα μικρομάγαζα".

Σε δηλώσεις του στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε πως είναι προφανές ότι έχει αλλάξει ο πολιτικός χάρτης της χώρας. Ο κ. Παπανδρέου είναι ο νικητής και τον συγχαίρω. Η ΝΔ υπέστη μια βαθειά πολιτική ήττα και θα μπεί σε μεγάλη εσωστρέφεια. Κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ ο κόμμα του πέτυχε τον στόχο των 15 βουλευτών και θα κάνουμε ισχυρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ. Στα καλά θα μας βρεί μαζί και στα γκρίζα απέναντι. Ο ρόλος μας θα είναι πιο υπεύθυνος και θα συνεχίσουμε με σοβαρότητα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι ο λαός αποδοκίμασε την πολιτική της ΝΔ η οποία υπέστη μια βαριά ήττα, μια ήττα της δεξιάς πολιτικής με μεγαλύτερη φτώχεια, μεγαλύτερη ανεργία και μεγαλύτερη ανασφάλεια. Η κυβέρνηση αλλάζει, αλλά το ζητούμενο είναι αν αλλάξει και η κυβερνητική πολιτική.
Σε ότι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να μπούμε στη βουλή με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία . Στόχος μας είναι να καταξιωθούμε ως δύναμη αριστερής προγραμματικής αντιπολίτευσης.  Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε τηλεφωνήσει στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογική νίκη του κόμματός του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου