Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 18:38:43

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Ανακαλούνται 14.150 οχήματα Nissan Micra
Ανακαλούνται 14.150 οχήματα Nissan Micra
Πηγή: ΑΠΕ  24/05/13-15:45

 Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Nissan μοντέλο Micra (K12) για έλεγχο της βίδας στήριξης του τιμονιού εκτελεί η εταιρεία Νικ. Θεοχαράκης ΑΕ, επίσημη αντιπρόσωπος της γνωστής εταιρίας στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Η ανάκληση αφορά 14.152 οχήματα, παραγωγής 2/12/2002 έως 12/5/2006, τα οποία κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Η Nissan εντόπισε ότι σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις μπορεί η βίδα στήριξης του τιμονιού να μην έχει συσφιχθεί επαρκώς.

Εξαιτίας αυτού και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το υλικό του άξονα στήριξης του τιμονιού επηρεάζεται από τις διαφοροποιήσεις στη θερμοκρασία, μπορεί να προκληθεί υπερβολικός «τζόγος» στο τιμόνι. Σε ακραίες περιπτώσεις και εφόσον το αυτοκίνητο συνεχίσει να κινείται με αυτό το σύμπτωμα για μεγάλη χρονική περίοδο, μπορεί να προκληθεί ζημιά στον σταυρό του τιμονιού με αποτέλεσμα το τιμόνι να περιστρέφεται ελεύθερα.
Μέχρι στιγμής, ωστόσο, όπως αναφέρεται, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Όλοι οι κάτοχοι των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν σχετικά με συστημένες επιστολές από τον αντιπρόσωπο, προκειμένου να προσέλθουν στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο του δικτύου NISSAN, ώστε να γίνει έλεγχος και η σύσφιγξη της βίδας στήριξης του τιμονιού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ανωτέρω εταιρείας στους αριθμούς 210-3489313 και 210-3489438.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου