Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 18:28:20

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Οι ενιαίοι κανόνες ταξινόμησης της Ε.Ε. για τα αυτοκίνητα
Οι ενιαίοι κανόνες ταξινόμησης της Ε.Ε. για τα αυτοκίνητα
Πηγή: ΑΠΕ  12/09/12-18:26


Χάρη στη θέσπιση ενιαίων κανόνων ταξινόμησης (έκδοση άδειας κυκλοφορίας) στην Ε.Ε., οι πολίτες θα μπορούν ευκολότερα και με μικρότερο κόστος, να παίρνουν μαζί το αυτοκίνητό τους, όταν μετακομίζουν σε άλλη χώρα τής Ευρώπης.

Η έκδοση νέων πινακίδων κυκλοφορίας για το αυτοκίνητο, όταν μετακομίζει κάποιος σε μια άλλη χώρα, μπορεί να αποδειχθεί χρονοβόρα διαδικασία και οι οδηγοί βρίσκονται, συνήθως, αντιμέτωποι με δαπανηρές και περίπλοκες διατυπώσεις. Το πρόβλημα αυτό είναι ένα από τα θέματα που απασχολούν περισσότερο τούς Ευρωπαίους, όταν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα τής Ε.Ε. Για να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτείνει κοινούς κανόνες ταξινόμησης των οχημάτων, που μεταφέρονται μόνιμα από μια χώρα-μέλος τής Ε.Ε. σε άλλη. Με αυτόν τον τρόπο, οι διαδικασίες ταξινόμησης θα απλοποιηθούν, ενώ θα μειωθούν οι γραφειοκρατικές διατυπώσεις και τα σχετικά έξοδα. Το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε αντικείμενο τής συζήτησης, που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο τού Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), με τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστή Χατζηδάκη.

Συζητήθηκαν, επίσης, και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τού αυτοκινήτου. Ο πρόεδρος τού Συνδέσμου, Γ. Βασιλάκης, εκτός από την παρουσίαση των στοιχείων που αποτυπώνουν την πτώση των πωλήσεων αυτοκινήτων, αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις που πρέπει να αναλάβει η Πολιτεία, για τα θέματα οδικής ασφάλειας και σε ζητήματα που σχετίζονται με τις διαδικασίες ταξινόμησης, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν επιμέρους προβλήματα τού κλάδου.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου