Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 05:10:35

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Στη "δαγκάνα" του Υπ. Οικονομικών τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα
Στη "δαγκάνα" του Υπ. Οικονομικών τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα
Πηγή: ΑΠΕ  10/05/12-16:40

Αμεσα αναμένεται να υλοποιηθεί το σχέδιο εντοπισμού των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, καθώς η επιτροπή που συγκροτήθηκε, στο υπουργείο Οικονομικών μετά από παρεμβάσεις της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και του προέδρου του Επικουρικού Κεφαλαίου Δ. Ζορμπά, ολοκλήρωσε το έργο της και σύντομα αναμένεται να σταλεί στους πρώτους ανασφάλιστους οδηγούς επιστολή που θα τους καλεί να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους.
Αυτό αποκαλύφθηκε στην εκπομπή "Ώρα Ασφάλισης" που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Extra3 με καλεσμένους τη Μαρία Φαράντου, νομικό σύμβουλο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και τον Ν. Παυλόπουλο διευθυντή πωλήσεων της International Life.

Αντικείμενο της εκπομπής ήταν η ασφάλιση αστικής ευθύνης αυτοκινήτου, με αφορμή και την άνοδο των ελάχιστων ορίων ασφαλιστικής κάλυψης στο 1 εκατ. ευρώ ανά θύμα για τις σωματικές βλάβες και στο 1 εκατ.
ευρώ για τις υλικές ζημιές. Οπως τονίσθηκε, σε ό,τι αφορά στα ανασφάλιστα οχήματα, σε περίπτωση που μέσα σε ένα εύλογο διάστημα όσοι λάβουν τη σχετική επιστολή, δεν προσκομίσουν το ασφαλιστήριο, θα κληθούν να υποστούν τις διοικητικές και ποινικές κυρώσεις. Στην προσπάθεια εντοπισμού των ανασφάλιστων οχημάτων (όλων των τύπων και κατηγοριών) συμμετέχουν το Κέντρο Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου και η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών, ενώ όπως αναφέρθηκε, υπολογίζεται ότι τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα μπορεί να προσεγγίζουν και το 1 εκατομμύριο.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου