Σάββατο, 27 Απριλίου 2019, 05:16:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Καθίζηση 39,1% στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων
Καθίζηση 39,1% στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων
Πηγή: Express.gr


MEIΩΣH 13,6% σημείωσαν οι πωλήσεις Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων τον Ιούλιο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Αν και το ποσοστό μείωσης είναι πολύ χαμηλότερο σε σχέση με αυτό που διαμορφώνεται στο επτάμηνο, εν τούτοις καθίσταται σαφές ότι η αγορά αυτοκινήτου εξακολουθεί να δέχεται ισχυρή πίεση. Στην Αττική οι ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων σημείωσαν υποχώρηση 12,8% τον Ιούλιο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010.

Το Ιούλιο συνεχίστηκε η σημαντική πτώση στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων, με τις ταξινομήσεις νέων λεωφορείων να καταγράφουν πτώση κατά 44,6% και των φορτηγών κατά 30,5%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010. Υποχώρηση 18,5% σημείωσαν οι πωλήσεις νέων μοτοσικλετών.

Στο επτάμηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου εφέτος οι ταξινομήσεις Ι.Χ. επιβατικών αυτοκινήτων σημείωσαν πτώση 39,1% στο σύνολο της χώρας και 35,4% στον Nομό Αττικής. Σε ολόκληρη την Ελλάδα ταξινομήθηκαν 72.700 αυτοκίνητα, έναντι 118.641 αυτοκινήτων στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.
Οι πωλήσεις λεωφορείων κατέγραψαν υποχώρηση 38,1% και των φορτηγών 39,9%.
Τέλος στο 7μηνο Ιανουαρίου - Ιουλίου εφέτος οι ταξινομήσεις νέων μοτοσικλετών σημείωσαν μείωση κατά 22,5% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2010.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου