Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 11:38:01

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Πτωτικά κινήθηκε η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων και τον Μάιο
Πτωτικά κινήθηκε η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων και τον Μάιο
Πηγή: Express.gr
Πτωτικά κινήθηκε η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων και τον Μάιο. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), τον πέμπτο μήνα της χρονιάς ταξινομήθηκαν 10.191 επιβατικά αυτοκίνητα. Η πτώση στον όγκο των πωλήσεων σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα έφθασε στο 15,5%.

    Ειδικότερα, από τα επίσημα στοιχεία προκύπτει ότι για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, τις περισσότερες πωλήσεις σημείωσε η Opel. Ανακοινώθηκε ότι πούλησε 1211 αυτοκίνητα και ανέβασε το ποσοστό της στο 12%. Παραμένει, όμως, στη δεύτερη θέση της γενικής κατατάξης για το πρώτο πεντάμηνο με συνολικές πωλήσεις 5054 μονάδες. Πρώτη στη λίστα είναι η Toyota που έχει 5317 συνολικές πωλήσεις. Η Toyota, τον Μάιο ήταν στην τέταρτη θέση με 842 πωλήσεις. Την τριάδα του Μαΐου συμπληρώνουν η Nissan (915) και η VW (908). Η πέμπτη θέση ανήκει στη Fiat(751) και η έκτη στη Skoda (466). Η δεκάδα του Μαϊου ολοκληρώνεται με τις μάρκες Citroen, Hyundai, Peugeot και Seat. Όσον αφορά τη γενική κατάταξη, μετά την Toyota ακολουθούν Opel, VW, Ford, Nissan, Fiat, Skoda, Hyundai, Citroen, Peugeot κ.α.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου