Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 02:22:03

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Νέα κάθετη πτώση σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιανουάριο
Νέα κάθετη πτώση σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιανουάριο
Πηγή: Express.gr
Νέα κάθετη πτώση σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων τον Ιανουάριο εφέτος, με αποτέλεσμα στο τέλος του α΄ διμήνου η πτώση να ανέρχεται σε 54,5% και ειδικά για τα επιβατηγά ΙΧ σε 58%. Οι έμποροι ευελπιστούν ότι με το μέτρο της απόσυρσης ίσως βελτιωθεί η κατάσταση, προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω απώλειες και σε θέσεις εργασίας.

    Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), τον Ιανουάριο εφέτος τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) μειώθηκαν κατά 46,8% (στα επιβατηγά ΙΧ η μείωση ανέρχεται σε 47,2%) σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2010. Ενώ, το διάστημα Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 23.060 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού), παρουσιάζοντας μείωση 54,5% ως προς την αντίστοιχη περίοδο του 2010 (στα επιβατηγά ΙΧ η μείωση είναι 58%). Αύξηση 8,5% είχε παρουσιαστεί το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009.

    Επίσης, η κυκλοφορία νέων μοτοσικλετών (άνω των 50 cc) το διάστημα Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου εφέτος ανήλθε σε 6.145, έναντι 6.894 το 2010, παρουσιάζοντας μείωση 10,9% (τον Ιανουάριο η μείωση είναι 7,5%). Μείωση 19,5% είχε παρουσιαστεί και το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2010 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2009. 

     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου