Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 15:29:15

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Αυτοκίνητο 2016 arrow Θεσμοθετείται η ίδρυση συνεταιριστικών ΚΤΕΟ
Θεσμοθετείται η ίδρυση συνεταιριστικών ΚΤΕΟ
Πηγή: Express.gr
EΠIΣTOΛH σχετικά με την ίδρυση συνεταιριστικών ιδιωτικών ΚΤΕΟ απέστειλε η ΓΣΕΒΕΕ στον υπουργό Υποδομών Δ. Ρέππα. Η ΓΣΕΒΕΕ αναφέρει στην επιστολή της ότι στο σχέδιο νόμου που αφορά την οδική ασφάλεια, το οποίο συζητείται αυτές τις μέρες στο κοινοβούλιο, διορθώνεται μια στρέβλωση σε βάρος των πολύ μικρών και μικρών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της επισκευής και συντήρησης οχημάτων.

Πιο συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρεται ότι η μέχρι σήμερα απαγόρευση ίδρυσης ιδιωτικών συνεταιριστικών ΚΤΕΟ από τους επιχειρηματίες του χώρου επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων όχι μόνο δεν δικαιολογούνταν αλλά ερχόταν και σε ευθεία σύγκρουση με τις κοινοτικές διατάξεις περί ανταγωνισμού.

Η άρση αυτής της απαγόρευσης στην πράξη ενισχύει τον ανταγωνισμό και αναμένεται να έχει σημαντικές θετικές επιδράσεις στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες του κλάδου της επισκευής και συντήρησης οχημάτων. Θα δοθεί η δυνατότητα σε πολλούς επιχειρηματίες να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, να εκσυγχρονιστούν και να προχωρήσουν σε νέες επενδύσεις συμβάλλοντας έτσι στην οικονομική ανάπτυξη και την ενίσχυση της απασχόλησης.

Επιπλέον, δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασιών και δημιουργίας δικτύων ανάμεσα στις επιχειρήσεις επισκευής και συντήρησης οχημάτων, με θετικά πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα.
 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου