Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 17:51:41

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow Οι δομές του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) ενσωματώνονται στο ΙΚΑ
Οι δομές του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) ενσωματώνονται στο ΙΚΑ
Πηγή: Express.gr
 ΤΗΝ ένταξη του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου (ΟΠΑΔ) στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννης Βρούτσης με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Η ενσωμάτωση των δομών του ΟΠΑΔ στον οργανισμό του ΙΚΑ αποφασίστηκε στο πλαίσιο σύσκεψης που είχε ο κ. Βρούτσης με τον γενικό γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κοκκόρη και το διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο. Στόχος της ενσωμάτωσης, σύμφωνα με το υπουργείο, είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του, καθώς αυξάνονται τα σημεία εξυπηρέτησης και επιτυγχάνεται  σημαντική εξοικονόμηση πόρων.
«Στην προσπάθεια νοικοκυρέματος η κυβέρνηση, μέσω του υπουργείου Εργασίας, προχωράει σε μία ακόμη διαρθρωτική αλλαγή. Οι δομές του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου, του ΟΠΑΔ, ενσωματώνονται στο ΙΚΑ. Η ατέλειωτη ταλαιπωρία και οι βασανιστικές ουρές τελειώνουν οριστικά», δήλωσε σχετικά ο κ. Βρούτσης, σημειώνοντας ότι η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων που μέχρι τώρα γινόταν από ένα κατάστημα στην Αθήνα, τώρα θα γίνεται από ένα διευρυμένο δίκτυο καταστημάτων του ΙΚΑ στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Με την αλλαγή αυτή, όπως είπε, επιτυγχάνεται «αναβάθμιση των υπηρεσιών στους περίπου 1,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους του Δημοσίου και παράλληλα σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς ενοίκια και λοιπές λειτουργικές δαπάνες θα σταματήσουν να υπάρχουν».

«Επιβεβλημένη και επωφελή» χαρακτήρισε από την πλευρά του την ένταξη του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, επισημαίνοντας: «Η ένταξη του ΟΠΑΔ στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ είναι επιβεβλημένη και επωφελής δεδομένου ότι αφενός βελτιώνει τις δυνατότητες παροχής υπηρεσιών υγείας σε χρήμα προς τους δημόσιους υπαλλήλους και αφετέρου επιτυγχάνει σημαντικές οικονομίες κλίμακας με την ενσωμάτωση ενός δημόσιου οργανισμού στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Επιπρόσθετα, η ενσωμάτωση των 250 περίπου απασχολουμένων στον ΟΠΑΔ στην ενιαία δομή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ αναμένεται να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων από τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ».
ΑΡ.Μ.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου