Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 13:54:44

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow Μέσω internet η βεβαιώσεις σύνταξης συνταξιούχων του ΟΓΑ
Μέσω internet η βεβαιώσεις σύνταξης συνταξιούχων του ΟΓΑ
Πηγή: ΑΠΕ  18/04/13-07:43

Μέσω διαδικτύου θα εκδίδονται, από σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, οι βεβαιώσεις για φορολογική χρήση, για τους συνταξιούχους του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), για το τρέχον έτος 2013, που αφορούν στα ποσά που καταβλήθηκαν το έτος 2012. Έτσι, για πρώτη φορά, οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ θα μπορούν να εκτυπώνουν την βεβαίωση συντάξεων για φορολογική χρήση απευθείας, μεταβαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr.

Η διαδικασία της εκτύπωσης είναι απλή. Στο αριστερό μέρος της ιστοσελίδας, υπάρχει ευδιάκριτη παραπομπή «Εκτύπωση βεβαίωσης συντάξεων για φορολογική χρήση». Ο συνταξιούχος θα πρέπει να συμπληρώσει τον ΑΜΚΑ, τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου ΟΓΑ (ΑΜΣ), που αποτελείται από 10 αριθμούς και τον ΑΦΜ και στη συνέχεια μπορεί να εκτυπώσει τη βεβαίωση του.

Η διοίκηση του ΟΓΑ διευκρινίζει, ωστόσο, ότι οι συνταξιούχοι που δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή έχουν προβλήματα με τον ΑΜΚΑ ή τον ΑΦΜ, ή δεν μπορούν να εκτυπώσουν τη βεβαίωση θα μπορούν να απευθύνονται για την έκδοσή της στους κατά τόπους ανταποκριτές του Οργανισμού.
Επισημαίνεται, επίσης, ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν αφορά τους δικαιούχους συντάξεων επιζώντων (χηρείας-ορφανικές), των οποίων οι βεβαιώσεις θα αποσταλούν ταχυδρομικώς στη διεύθυνση κατοικίας τους.
Δεν αφορά, επίσης, τους συνταξιούχους που έχουν οφειλή προς τον ΟΓΑ και δεν έγινε καταβολή σύνταξης το έτος 2012, των οποίων οι βεβαιώσεις θα εκδίδονται, μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου, από τον Κλάδο Ι΄ Μητρώου Συνταξιούχων της Κεντρικής Υπηρεσίας.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου