Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 11:57:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow Ηλεκτρονικά πλέον από 1ης Ιανουαρίου η υποβολή των ΑΠΔ
Ηλεκτρονικά πλέον από 1ης Ιανουαρίου η υποβολή των ΑΠΔ
Πηγή: Express.gr

  ΑΛΛΑΖΕΙ ο χρόνος υποβολής Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων κοινών επιχειρήσεων από την 1η Ιανουαρίου 2013. Σύμφωνα με άρθρο (14) σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ237/Α/5-12-2012), η Αναλυτική Περιοδική Δήλωση των εργοδοτών που απασχολούν προσωπικό που υπάγεται στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ή στην ασφάλιση των φορέων ή κλάδων και λογαριασμών των Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, τις εισφορές των οποίων εισπράττει η συνεισπράττει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ και προβλέπεται από την παρ. 1 του ν. 2972/2001 (Α 291) υποβάλλεται μέσω διαδικτύου από την 1η έως και την τελευταία ημέρα του μήνα που έπεται του ημερολογιακού μήνα απασχόλησης, ανεξαρτήτως του αριθμού μητρώου.

Η ΑΠΔ του Δημοσίου, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ Α'Α και Β'Α βαθμού υποβάλλεται μέσω διαδικτύου, από την 1η έως την τελευταία ημέρα του μεθεπόμενου της μισθολογικής περιόδου απασχόλησης μήνα, ανεξαρτήτως αριθμού μητρώου. Ως ημερομηνία υποβολής θεωρείται η ημερομηνία αποδοχής και επιτυχούς καταχώρησης στον δικτυακό τόπο (web site) του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. Οι διατάξεις του σχετικού άρθρου ισχύουν για μισθολογικές περιόδους από 1/1/2013 και εφεξής. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου