Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 12:16:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow ΙΚΑ: Από τις υπηρεσίες ο έλεγχος για την κατοχύρωση του δικαιώματος σύνταξης
ΙΚΑ: Από τις υπηρεσίες ο έλεγχος για την κατοχύρωση του δικαιώματος σύνταξης
Πηγή: Express.gr


ΓΙΑ την κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος δεν απαιτείται καμία εκ των προτέρων ενέργεια των ασφαλισμένων (π.χ. κατάθεση αίτησης) γιατί το στοιχείο της κατοχύρωσης ελέγχεται από τις υπηρεσίες συντάξεων κατά το χρόνο που εξετάζεται το αίτημα συνταξιοδότησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ. «Όσοι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης έως τις 31/12/2012 δεν κινδυνεύουν από τις αλλαγές στα όρια», δήλωσε ο διοικητής του Ιδρύματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
Επίσης, δεν απαιτείται να γίνει εντός του 2012 η κατάθεση αίτησης για αναγνώριση πλασματικών χρόνων προκειμένου να κατοχυρωθούν οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης του έτους αυτού ή προγενέστερου έτους.
Για την αναγνώριση πλασματικού χρόνου ασφάλισης, η προβλεπόμενη σχετική αίτηση μπορεί να κατατεθεί οποτεδήποτε πριν την αίτηση για συνταξιοδότηση ή και ταυτόχρονα με αυτήν, όπως διευκρινίζεται από το ΙΚΑ.
Η διοίκηση του ΙΚΑ ξεκαθάρισε ότι για τις νέες διατάξεις περί συνταξιοδότησης που προβλέπει ο ν. 4093/2012 θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης των ερμηνευτικών εγκυκλίων. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου