Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 17:35:25

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow Έλεγχος στοιχείων 42.000 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων
Έλεγχος στοιχείων 42.000 δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων
Πηγή: Express.grΠΕΡΙΠΟΥ 42.000 δικαιούχους-φαντάσματα οι οποίοι λάμβαναν επί σειρά ετών προνοιακά επιδόματα αναζητούν οι αρμόδιες υπηρεσίες. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Εργασίας παρουσιάστηκαν στοιχεία σύμφωνα με τα οποία από τους 240.000 δικαιούχους κατεγράφησαν οι 198.060. Ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος, προανήγγειλε ότι θα ξεκινήσει έλεγχος των στοιχείων όσων έπαιρναν επιδόματα χωρίς πραγματικά να τα δικαιούνται, τονίζοντας πως θα ελεγχθούν και όσοι από τη δημόσια μηχανή χορηγούσαν βεβαιώσεις.
«Υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την ολοκλήρωση της απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων και την προσδοκώμενη οικονομική ωφέλεια από αυτό, προκειμένου παράλληλα να υπάρξει αναθεώρηση των πολιτικών για τα πολυτεκνικά επιδόματα, στην κατεύθυνση που έχει συμφωνηθεί από τους πολιτικούς αρχηγούς και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα της κυβέρνηση. Στόχος μας η διόρθωση στρεβλώσεων και η υποστήριξη των πολιτών, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της χώρας απέναντι στους εταίρους μας, χωρίς επιβάρυνση της εθνικής οικονομίας», δήλωσε  χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Εργασίας. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου