Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 09:19:34

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ασφαλιστικό 2014 arrow Διαμαρτυρία ΕΔΟΕΑΠ προς την TτΕ για την απώλεια 110 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά του
Διαμαρτυρία ΕΔΟΕΑΠ προς την TτΕ για την απώλεια 110 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά του
Πηγή: Express.gr

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ύψους 110 εκατ. ευρώ εμφανίζουν τα αποθεματικά του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης, σύμφωνα με επείγουσα ανακοίνωση Οργανισμού. Αναλυτικότερα, η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ επισημαίνει ότι χωρίς καμία εξήγηση  στις 7 Ιουνίου το υπόλοιπό των αποθεματικών του ανέρχεται μόλις στα 5.618.934,25 ευρώ, όταν στις 12 Μαρτίου, μετά το «κούρεμα» των ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου, το διαθέσιμο ποσό ανερχόταν στα 59.097.624,42 ευρώ και πριν το κούρεμα ήταν στα  115.312. 441,47 ευρώ.

Ο οργανισμός περίθαλψης των εργαζομένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση ήταν πρότυπο ασφαλιστικού οργανισμού σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, απειλείται πλέον με κατάρρευση αφού οι ετήσιες ανάγκες του για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επικούρηση ανέρχονται σε περίπου 60.000.000 ευρώ.
«Με πρωτοφανή και απαξιωτικό τρόπο και με την ψυχρότητα “οικονομικού δολοφόνου”, η Τράπεζα της Ελλάδος μέσω fax (!) στις 7 Ιουνίου 2012, επιχειρεί να ολοκληρώσει την αυθαίρετη, παράνομη και αντισυνταγματική δήμευση των αποθεματικών μας, τα οποία υποχρεωτικά βάσει νόμου καταθέταμε στη συγκεκριμένη τράπεζα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΔΟΕΑΠ.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το δ.σ. του Οργανισμού  εξουσιοδότησε με ομόφωνη απόφασή του την πρόεδρο του Οργανισμού Ελένη Σπανοπούλου να υπογράψει εξώδικη διαμαρτυρία, στην οποία αντικρούεται ο ισχυρισμός για το ύψος του υπολοίπου του λογαριασμού 5.618.934,25 ευρώ στην ΤτΕ και να υπογράψει επιστολή διαμαρτυρίας προς το διοικητή του Γιώργο Προβόπουλο. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου