Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 04:12:57

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Εξοφλούνται κάθε μήνα 3.200 εφάπαξ
Εξοφλούνται κάθε μήνα 3.200 εφάπαξ
Πηγή: Express.gr
 
ΜΕ γοργούς ρυθμούς θα συνεχιστεί η καταβολή των εφάπαξ το επόμενο τρίμηνο καθώς σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση θα καταβάλλονται κάθε μήνα εφάπαξ σε 3.200 δικαιούχους.
Ειδικότερα σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, ξεπεράστηκαν οι στόχοι του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων εφάπαξ και την απορρόφηση από το υπουργείο Εργασίας των κονδυλίων που είχαν οριστεί από την εκταμίευση της δόσης του δανείου.  Το Δεκέμβριο απορροφήθηκαν 100 εκατ. ευρώ και καταβλήθηκαν στους δικαιούχους 2.456 εφάπαξ, περισσότερα δηλαδή από το στόχο των 2.200 εφάπαξ που είχε τεθεί.
Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι η αποπληρωμή των εφάπαξ θα συνεχισθεί με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς.  Πρόσθεσε, επίσης, ότι για το σκοπό αυτό έχει ήδη υπογράψει την εκταμίευση επιπλέον 80 εκατ. ευρώ.
Εξάλλου ο  υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης συναντήθηκε χθες με το διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Peter Stub Jorgensen.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν μεταξύ άλλων το κρίσιμο ζήτημα της αντιμετώπισης της ανεργίας και η εξασφάλιση συνθηκών κοινωνικής συνοχής, μέσω της  αξιοποίησης των κοινοτικών πόρων. Στο πλαίσιο αυτό, o κ. Jorgensen εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και την επίτευξη των στόχων του για το έτος 2012.
 


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου