Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 14:25:24

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Κατεπείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη σύσταση των νέων πειθαρχικών συμβουλίων
Κατεπείγουσα εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τη σύσταση των νέων πειθαρχικών συμβουλίων
Πηγή: ΑΠΕ  05/09/12-17:40


Με κατεπείγουσα εγκύκλιό του, ο γγ του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Στεφάνου καλεί τις υπηρεσίες διοικητικού του δημοσίου τομέα να ενημερώσουν, εντός πέντε ημερών, αν έχει ολοκληρωθεί η σύσταση των νέων πειθαρχικών συμβουλίων.

Σημειώνεται ότι, κανονικά, η διαδικασία σύστασης των νέων πειθαρχικών συμβουλίων, στα οποία δεν θα μετέχουν πλέον συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι, σύμφωνα με το νόμο 4057/2012, του Δ. Ρέππα, θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουνίου του 2012. Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, «αν δεν έχει ήδη γίνει η σύσταση των πειθαρχικών συμβουλίων, παρακαλούμε όπως άμεσα προχωρήσετε σε αυτή». Τονίζεται δε, ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες παρακαλούνται όπως άμεσα ανταποκριθούν στα αιτήματα της παρούσας εγκυκλίου, καθότι τα ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του Πειθαρχικού Δικαίου είναι από τα σημαντικότερα τμήματα του Υπαλληλικού Κώδικα, διότι συνδέονται άμεσα με την προώθηση της χρηστής διακυβέρνησης, της διαφάνειας, της αξιοκρατίας και γενικότερα με την εύρυθμη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης».

Στην εγκύκλιο σημειώνεται ότι «μέχρι τη συγκρότηση, δηλαδή την έκδοση απόφασης ορισμού των μελών των πειθαρχικών συμβουλίων κατά τα οριζόμενα στον ν. 4057/2012, εξακολουθούν να ασκούν τις πειθαρχικές αρμοδιότητες του ως άνω νόμου, τα υπηρεσιακά συμβούλια του ν. 3528/2007. Οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα υφιστάμενα υπηρεσιακά- πειθαρχικά συμβούλια, διαβιβάζονται στα πειθαρχικά συμβούλια του νέου νόμου, το αργότερο μέσα σε ένα μήνα από τη συγκρότησή τους».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου