Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 02:16:41

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε έξι άτομα για απάτη σε βάρος του ΙΚΑ
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε έξι άτομα για απάτη σε βάρος του ΙΚΑ
Πηγή: Express.gr

Πέντε κακουργηματικές κατηγορίες απήγγειλε ο εισαγγελέας για την υπόθεση της απάτης σε βάρος του ΙΚΑ, για την οποία οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων τέσσερις γυναίκες υπάλληλοι από το υποκατάστημα Καλλιθέας και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών.

    Σε βάρος των έξι προσώπων, που συνελήφθησαν χθες, ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία, απάτη, υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Ο εισαγγελέας εξέδωσε διάταξη με την οποία επιτρέπεται η δημοσιοποίηση των ονομάτων των κατηγορουμένων και παράλληλα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για μία πρώην υπάλληλο σε κατάστημα του ΙΚΑ στη Λακωνία.

    Κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής στην υπόθεση είναι οι Κωνσταντίνος Καραΐσκος, Ελένη Μπουραζάνη, Χρύσα Φέρρα, Παναγιώτης Αιματίδης, Χριστίνα Πατεράκη και Χριστίνα Σουρίδη, ενώ το ένταλμα σύλληψης αφορά τη Μυρσίνη Θωμάκου.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι υπάλληλοι του ΙΚΑ, με τη συνεργασία ασφαλισμένων, εξέδιδαν με ίδιον όφελος πλαστά πιστοποιητικά για την είσπραξη επιδομάτων σε μη δικαιούχους, νοσηλίων κ.ά., ενέργειες που εκτιμάται ότι έχουν προκαλέσει ζημιά πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο Ταμείο.

    Η δικογραφία για την υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, από τον οποίον οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για τις απολογίες τους.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου