Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 13:17:27

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Ανοικτό το ενδεχόμενο παρεμβάσεων στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας
Ανοικτό το ενδεχόμενο παρεμβάσεων στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας
Πηγή: Express.gr

 Ανοικτό το ενδεχόμενο παρεμβάσεων στο μέτρο της εργασιακής εφεδρείας, αλλά πάντα εντός του πλαισίου του νόμου, προκειμένου να επιλυθούν λειτουργικά προβλήματα που ανακύπτουν, αφήνουν τα υπουργεία Οικονομικών και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο και με αφορμή την εφαρμογή του μέτρου στους συγκοινωνιακούς φορείς, υπήρξε συνεργασία μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, και του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι ενημέρωσε τον κ. Βενιζέλο για τις απόψεις του και πρόσθεσε ότι αναμένεται συνεννόηση μεταξύ του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με ορισμένες ρυθμίσεις για την εργασιακή εφεδρεία στις συγκοινωνίες, οι οποίες, όμως, δεν θα θίγουν το μέτρο στο σύνολό του.

Από την πλευρά τους, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών ανέφεραν ότι «το λειτουργικό πλαίσιο δεν θα διαρραγεί. Όπου υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα θα επιλυθούν, αλλά πάντα στο πλαίσιο του νόμου».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου