Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 17:21:05

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Μέχρι την Τετάρτη 26-10-2011 οι λίστες των δημοσίων υπαλλήλων που μπαίνουν σε εφεδρεία
Μέχρι την Τετάρτη 26-10-2011 οι λίστες των δημοσίων υπαλλήλων που μπαίνουν σε εφεδρεία
Πηγή: Express.gr

ΜΕΧΡΙ την Τετάρτη 26-10-2011 οι διοικήσεις των οργανισμών όπου θα εφαρμοστεί η εργασιακή εφεδρεία και η προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα πρόκειται να καταθέσουν τις λίστες του προσωπικού τους που αποχωρεί, όπως προβλέπεται στα άρθρα 33 και 34 του νόμου για τις «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο - βαθμολόγιο». Η πρώτη κατεπείγουσα εγκύκλιος για την «εφαρμογή των νέων διατάξεων για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα και την εργασιακή εφεδρεία» ήδη έφυγε την περασμένη Παρασκευή από το Yπουργείο Υποδομών προς τα εποπτευόμενα νομικά πρόσωπα των Γενικών Γραμματειών Δημοσίων και Συγχρηματοδοτούμεων Δημοσίων Eργων. Στους φορείς συμπεριλαμβάνονται και εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών δημόσιες εταιρίες, όπως η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ. Η πρώτη «παρτίδα» αφορά τις διοικήσεις τους εξής φορείς: Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ), Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (ΟΑΣΠ), Εταιρία Παγίων ΕΥΔΑΠ, Εταιρία Παγίων ΕΥΑΘ, Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ), Αττικό Μετρό, Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Μελών Τεχνικού Επιμελητηρίου, Ινστιτούτο Οικονομίας Κατασκευών, Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΘΕΜΙΣ, Εγνατία Οδός, ΕΥΑΘ και ΕΥΔΑΠ.

Την εγκύκλιο έφερε στην επιφάνεια το Συντονιστικό των ομοσπονδιών ΠΟΣΠΕΡΤ, ΕΙΝ, ΠΟΘΑ, ΠΟΜΕΕΑ, ΟΣΕΤΕΕ, και των σωματειών ΟΣΚ, ΙΓΜΕ, ΟΔΔΥ, ΕΟΜΜΕΧ, ΕΘΙΑΓΕ, ΟΠΕΓΕΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ, ΕΛΟΓΑΚ, ΗΔΙΚΑ, ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΘΕΜΙΣ, ΟΚΑΑ, ΕΛΟΤ ΕΓΝΑΤΙΑ, ΜΟΔ, ΑΠΕ ΜΠΕ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Γ.Γ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Oπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Συντονιστικό, πριν καλά καλά ψηφιστεί «το εφιαλτικό πολυνομοσχέδιο κυβέρνησης - τρόικας που θεσμοθετεί για χιλιάδες εργαζομένους τις απολύσεις - εφεδρεία, το νέο μισθολόγιο - φτωχολόγιο, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων και τα συνεχή φοροχαράτσια, προκειμένου να φορτώσουν στις πλάτες μας την κρίση και τα χρέη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και των πολιτικών τους υποστηρικτών, είχαν ετοιμάσει και έστειλαν σε δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες έγγραφο με το οποίο απαιτούν να σταλούν ονομαστικές καταστάσεις για την εφεδρεία - απόλυση».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου