Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 12:53:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Ρυθμίσεις δανείων από τις τράπεζες σε δημοσίους υπαλλήλους που θίγονται από τα μέτρα
Ρυθμίσεις δανείων από τις τράπεζες σε δημοσίους υπαλλήλους που θίγονται από τα μέτρα
Πηγή: Express.gr

Προγραμματική σύμβαση θα υπογραφεί μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) που θα προβλέπει τη ρύθμιση δανείων που έχουν χορηγήσει όλες οι εμπορικές τράπεζες σε εργαζομένους του δημοσίου που θα χάσουν μέρος του εισοδήματός τους λόγω της εργασιακής εφεδρείας και του νέου μισθολογίου.

Ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι «μετά από συνεννόηση που έκανα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, τον πρόεδρο της Εθνικής Τράπεζας, τον κ. Β. Ράπανο, θα προστεθεί στο νομοσχέδιο και ρητά μια πρόβλεψη, σύμφωνα με την οποία, με προγραμματική σύμβαση που θα συναφθεί ανάμεσα στο Υπουργείο Οικονομικών και την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών, θα ρυθμίζονται τα θέματα που σχετίζονται με την διαδικασία εξυπηρέτησης και αποπληρωμής δανείων που έχουν λάβει πρόσωπα που υπάγονται στις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «για το κάθε πρόσωπο θα λαμβάνεται υπόψη το συνολικό οικογενειακό εισόδημα και η συνολική περιουσιακή κατάσταση. Αυτό θα προστεθεί και ρητά, ως ρύθμιση στο νομοσχέδιο».


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου