Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 08:48:35

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Λίστες «υποψηφίων» για εργασιακή εφεδρεία από 110 δημόσιους φορείς
Λίστες «υποψηφίων» για εργασιακή εφεδρεία από 110 δημόσιους φορείς
Πηγή: Express.gr
ΛΙΣΤΕΣ με τους δημόσιους υπαλλήλους που θα περάσουν άμεσα σε εργασιακή εφεδρεία έστειλαν περίπου 110 φορείς σε σύνολο 151 που είχαν λάβει τη σχετική εντολή από το Yπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι χθες 110 φορείς είχαν κοινοποιήσει στην Eιδική Γραμματεία ΔΕΚΟ του υπουργείου τον αριθμό των εργαζομένων που θα συνταξιοδοτηθούν μέχρι τα τέλη του έτους, καθώς και τον αριθμό των υπαλλήλων που θα περάσουν σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας. Σημειώνεται ότι ο αριθμός των υπό συνταξιοδότηση δεν προσμετράται στο ποσοστό του 10% που μπαίνει σε εφεδρεία.

Αρκετοί από τους φορείς που απέστειλαν στοιχεία δεν αναφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα των υπαλλήλων που θα τεθούν σε εφεδρεία, παρά μόνο τον συνολικό αριθμό τους.

Από τους υπόλοιπους 40 φορείς, η πλειονότητα έχει ζητήσει παράταση της προθεσμίας κοινοποίησης των στοιχείων, επικαλούμενοι νομικοτεχνικές δυσκολίες και ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ απέστειλε μια πρώτη λίστα με 150 εργαζόμενους που θα συνταξιοδοτηθούν και έχει ζητήσει διορία κάποιων ημερών για να στείλει τη δεύτερη λίστα, με όσους θα ενταχθούν σε εργασιακή εφεδρεία, επικαλούμενη νομικά ζητήματα.

Η προθεσμία μπορεί να έληγε χθες, αλλά αρμόδιοι παράγοντες του Yπουργείου Οικονομικών άφηναν να εννοηθεί πως θα υπάρξει σιωπηρή παράταση μερικών ημερών. 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου