Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 22:22:07

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Κριτήρια και μόρια για την εργασιακή εφεδρεία - η εγκύκλιος
Κριτήρια και μόρια για την εργασιακή εφεδρεία - η εγκύκλιος
Πηγή: Express.gr
Το πλήρες κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος για την εργασιακή εφεδρεία, μπορείτε να διαβάσετε στο link στο τέλος του κειμένου.

Σύμφωνα με τη τελική ρύθμιση που έχει συμπεριληφθεί στο εν λόγω Διάταγμα, κλείνει κατά πολύ η στρόφιγγα για την απορρόφηση του πλεονάζοντος προσωπικού στο Δημόσιο.Το Διάταγμα ορίζει ότι  από τους πίνακες  κατάταξης που καταρτίζει το ΑΣΕΠ, μόνον το 10%, όχι του συνόλου του προσωπικού, αλλά του συνόλου των ετήσιων προσλήψεων τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο, θα καλύπτεται από το προσωπικό της εφεδρείας. Το ίδιο θα συμβαίνει και με τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Μ΄ άλλα λόγια, αν για το 2012 προκηρυχθούν 2.500 θέσεις στο Δημόσιο, μόνο οι 250 θα καλυφθούν από το πλεονάζον προσωπικό.

Κατά τ΄αλλα, με το Διάταγμα καθορίζονται τα κριτήρια και τα μόρια στα οποία αντιστοιχεί το καθένα από αυτά, για την κατάταξη του πλεονάζοντος προσωπικού που τίθεται σε καθεστώς εφεδρείας στους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ.

Το προσωπικό που θα ενταχθεί στους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ, που θα ανανεώνονται σε τακτικά διαστήματα, θα λαμβάνει επί 12 μήνες το 60% των αποδοχών του.

Στα κριτήρια κατάταξης για το προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δίδεται έμφαση στις ειδικές γνώσεις, ενώ για το προσωπικό της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην οικογενειακή κατάσταση.

Διαβάστε παρακάτω την εγκύκλιο

icon ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ 2011 pdf (76.56 KB)


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου