Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 03:59:08

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση στον δημόσιο τομέα
Αυξήθηκε σημαντικά ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση στον δημόσιο τομέα
Πηγή: Express.gr
 PAΓΔAIA αύξηση των αιτήσεων συνταξιοδότησης εκτιμά η ΑΔΕΔΥ, λόγω του πανικού που έχει κυριεύσει τους δημόσιους υπαλλήλους με αφορμή το νέο μισθολόγιο και την καθιέρωση του θεσμού της εφεδρείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των αιτήσεων είναι τριπλάσιος σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα –1.500 εφοριακοί, τελωνειακοί και διευθυντές, 200 εργαζόμενοι στο Γενικό Λογιστήριο του Kράτους, ενώ τέσσερις γενικοί διευθυντές αποχώρησαν από το Yπουργείο Εργασίας. Ο συνωστισμός στις παραιτήσεις χθες και σήμερα δικαιολογείται εξαιτίας των κανονισμών του Δημοσίου που προβλέπουν ότι ο υπάλληλος πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του δύο φορές σε διάστημα 15 ημερών (για να το σκεφθεί πιο ώριμα). Aρα πρέπει να υποβληθεί η αίτηση έως αύριο ώστε να επαναληφθεί στις 30 Σεπτεμβρίου, πριν από την εφαρμογή του μισθολογίου.

Εν τω μεταξύ την απεργιακή τους ατζέντα αναμένεται να καθορίσουν αύριο Παρασκευή οι δημόσιοι υπάλληλοι αντιδρώντας στις αποφάσεις της κυβέρνησης για το καθεστώς της εφεδρείας, αλλά και το ενιαίο μισθολόγιο, καθώς συνεδριάζει το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ. Με αφορμή τις ανακοινώσεις εκπροσώπων της κυβέρνησης για επέκταση του θεσμού της εφεδρείας και στον χώρο των ΟΤΑ, η ΑΔΕΔΥ τονίζει ότι η κυβέρνηση έχει καταστρατηγήσει ακόμη και το Σύνταγμα και οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου