Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 15:26:24

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Εφεδρεία - Δημόσιο arrow Δηλώσεις Ηλία Πλασκοβίτη για την εργασιακή εφεδρεία και το τέλος ακινήτων
Δηλώσεις Ηλία Πλασκοβίτη για την εργασιακή εφεδρεία και το τέλος ακινήτων
Πηγή: Express.gr
 H εφεδρεία, με βάση την εγκύκλιο που εξέδωσε η Ειδική Γραμματεία ΔΕΚΟ αφορά μόνον τους υπαλλήλους με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου για ΔΕΚΟ που βρίσκονται υπό την άμεση εποπτεία του Δημοσίου, διευκρίνισε ο γγ του υπουργείου Οικονομικών, Ηλ. Πλασκοβίτης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

    'Οσοι οργανισμοί έχουν αντιρρήσεις ότι δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν στη λίστα, πρόσθεσε, θα πρέπει να τις εκθέσουν στο υπουργείο Οικονομικών. Αναφερόμενος στις δηλώσεις Κουκουλόπουλου για τους εργαζομένους στους ΟΤΑ τόνισε πως εάν το υπουργείο Εσωτερικών θεωρεί ότι υπάρχει πλεονάζον προσωπικό τότε θα πρέπει να φέρει ειδική διάταξη.

    Ο κ. Πλασκοβίτης, ανακοίνωσε ότι το αργότερο στις επόμενες δυο ημέρες θα εκδοθεί η διάταξη για το τέλος ακινήτων. Θα προβλέπεται, όπως είπε, ρητά ότι το τέλος θα αφορά τους ιδιοκτήτες και αν καταβάλλεται από ενοικιαστές, θα αφαιρείται από το ενοίκιο τμηματικά. Εάν υπάρχει, σημείωσε, αναντιστοιχία πραγματικών τετραγωνικών και όσων καταγράφονται στη ΔΕΗ, τότε «δυστυχώς» θα υπολογιστεί με τα αναγραφόμενα τετραγωνικά στον λογαριασμό. Ως εκ τούτου αυθαίρετοι χώροι και κλειστοί ημιυπαίθριοι που δεν έχουν καταγραφεί στη βάση δεδομένων της ΔΕΗ δεν θα υπολογιστούν. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές τι θα γίνει με κλειστά ακίνητα που δεν ηλεκτροδοτούνται ή έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου