Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 18:53:26

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ακίνητα 2016 arrow Με βάση τις κατώτερες τιμές οικοπέδων ο ΦΑΠ 2011, 2012, 2013
Με βάση τις κατώτερες τιμές οικοπέδων ο ΦΑΠ 2011, 2012, 2013
Πηγή: ΑΠΕ  26/06/13-14:42

H τιμή οικοπέδου που αναγράφεται στον δήμο Δάφνης, όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα, έχει προσδιοριστεί σύμφωνα με την κατώτερη τιμή οικοπέδου του δήμου αυτού, σύμφωνα με τους πίνακες των συναρμόδιων ΔΟΥ, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών. Το ίδιο ισχύει και για τις 457 περιοχές, οι τιμές οικοπέδων των οποίων προσδιορίστηκαν με βάση υπουργική απόφαση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 25-6-2013. Το υπουργείο Οικονομικών με την ανακοινωσή του αναφέρεται σε δημοσιεύματα σχετικά τον τρόπο προσδιορισμού των τιμών αυτών. Για τον δήμο Δάφνης διευκρινίζει ότι η ίδια τιμή ίσχυε και για το 2010 για τον υπολογισμό του ΦΑΠ του έτους εκείνου.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, οι τιμές αυτές εφαρμόζονται μόνο για τον προσδιορισμό της αξίας οικοπέδων φυσικών προσώπων κατά τον υπολογισμό του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (Φ.Α.Π.), για οικόπεδα που βρίσκονται σε περιοχές εκτός αντικειμενικού συστήματος προσδιορισμού της αξίας τους, δηλαδή στις περιπτώσεις που η αξία τους, κατά τη μεταβίβαση, υπολογίζεται βάσει συγκριτικών στοιχείων.
Σημειώνει, επίσης, ότι η συγκεκριμένη Υπουργική Απόφαση δεν αφορά νέες εντάξεις και δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη φορολογία πέραν του Φ.Α.Π. φυσικών προσώπων.

Μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας, τον αναλυτικό πίνακα με τις τιμές οικοπέδων  για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, επιλέγοντας το παρακάτω link:

Οι Τιμές οικοπέδου σε 457 περιοχές για να υπολογιστεί ο ΦΑΠ 2011, 2012, 2013


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου