Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 12:37:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ακίνητα 2016 arrow Fitch: Οι τιμές ακινήτων θα μειωθούν έως 33% από το 2008
Fitch: Οι τιμές ακινήτων θα μειωθούν έως 33% από το 2008
Πηγή: Express.gr
 
ΑΚΟΜΗ μεγαλύτερη πτώση τιμών στην ελληνική αγορά ακινήτων προβλέπει ο οίκος αξιολόγησης Fitch, τονίζοντας ότι η «αδύναμη» πορεία της θα συνεχιστεί και στα επόμενα τρίμηνα.
Ο οίκος Fitch εκτιμά ότι οι τιμές ακινήτων μπορεί να υποχωρήσουν κατά 33% σε σύγκριση με τα επίπεδα που είχαν φθάσει το 2008 όταν «ολοκληρωθεί ο πτωτικός κύκλος που ακολουθούν». Σύμφωνα με τον αμερικανικό οίκο αξιολόγησης στο γ'Α τρίμηνο του 2011 οι τιμές ακινήτων στη χώρα μας είχαν υποχωρήσει κατά 21% σε σύγκριση με τα επίπεδα που βρίσκονταν το 2008, τα οποία ήταν και τα υψηλότερα στην ιστορία της συγκεκριμένης αγοράς.
Στην ίδια έκθεση, ο οίκος επισημαίνει ότι οι τιμές ακινήτων στην Αθήνα υποχώρησαν 2,8%, 2,3% στη Θεσσαλονίκη και 2,6% σε άλλες πόλεις. Στην Αθήνα, οι τιμές των ακινήτων έχουν μειωθεί 24,7% από τα υψηλά του τρίτου τριμήνου 2008 και στη Θεσσαλονίκη κατά 29,6%.
Ο οίκος προβλέπει ότι όταν θα έχει ολοκληρωθεί η καθοδική πορεία, οι τιμές ακινήτων στην Αθήνα θα έχουν υποχωρήσει 35% από τα υψηλά του 2008, 40% στη Θεσσαλονίκη και 30% σε άλλες πόλεις.


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου