Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 12:26:45

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ακίνητα 2016 arrow Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης
Ξεκίνησε η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης
Πηγή: Express.gr
Αρχισε η καταβολή του επιδόματος θέρμανσης (0,28 ευρώ ανά λίτρο) στους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν ήδη καταθέσει τα σχετικά παραστατικά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΚΕΠΥΟ. Όπως δήλωσε στην εκπομπή "ΜΕGΑ Σαββατοκύριακο" ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, επικαλούμενος την ενημέρωση που είχε από τον γ.γ. Πληροφοριακών Συστημάτων Χάρη Θεοχάρη, από εχθές Δευτέρα 24-12-2012, θα αρχίσουν να πληρώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης και ήδη περίπου 6,5 εκατ. ευρώ άρχισαν να πιστώνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς 50.000 δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα και αγόρασαν πετρέλαιο θέρμανσης. Συνολικά, από τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί, εγκρίθηκαν οι 180.000 ενώ απορρίφθηκαν 40.000, οι οποίες δεν πληρούσαν τα κριτήρια που έχουν οριστεί από το υπουργείο Οικονομικών.
[Μπορείτε να υποβάλετε την αίτηση για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].

Σε δηλώσεις του στη ΝΕΤ, ο επικεφαλής της ΓΓΠΣ Χάρης Θεοχάρης, ανέφερε ότι «στις επόμενες μέρες θα κοιτάξουμε να θέσουμε τη διαδικασία σε τακτική βάση, ώστε όταν τα τιμολόγια ωριμάζουν, δηλαδή στις 15 μέρες από ημερομηνία του τιμολογίου, που δεν μπορεί να αλλάξει κάτι από τον πρατηριούχο, θα προχωράμε στην πληρωμή των τιμολογίων αυτών».

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση σχετικά με το Επίδομα Κατανάλωσης Πετρελαίου Θέρμανσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210-4803131 και να επισκέπτονται την ηλεκτρονική εφαρμογή https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/. Όσοι δεν διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Γ.Γ.Π.Σ. (TAXISnet), μπορούν να συνδεθούν χρησιμοποιώντας ως όνομα χρήστη (Username) τον ΑΦΜ τους και ως κωδικό (Password) τον αριθμό ειδοποίησης ενος εκ των εκκαθαριστικών σημειωμάτων των τελευταίων πέντε (5) ετών.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική εφαρμογή στο web site της Γ.Γ.Π.Σ:

https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/login/login.htm


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου