Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 11:43:50

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ arrow Ακίνητα 2016 arrow Επιστρέφει χρήματα από το τέλος ακινήτων του 2011 η ΔΕΗ
Επιστρέφει χρήματα από το τέλος ακινήτων του 2011 η ΔΕΗ
Πηγή: Express.gr
ΣΕ συμψηφισμό με τον επόμενο λογαριασμό του ρεύματος αλλά και σε επιστροφή χρημάτων προχωρεί η ΔΕΗ για τους πελάτες της που πλήρωσαν το τέλος ακινήτων του 2011 εκπρόθεσμα μετά το τέλος Απριλίου, οπότε η επιχείρηση διαβίβασε τις οφειλές στις αρμόδιες ΔΟΥ.  Σε κάθε περίπτωση, η ΔΕΗ καλεί τους καταναλωτές πριν επισκεφτούν τα καταστήματά της να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, καλώντας τον αριθμό που αναγράφεται στο λογαριασμό τους, στη θέση πληροφορίες. Οι σχετικές διευκρινίσεις δόθηκαν χθες με ανακοίνωση της ΔΕΗ, στην οποία αναφέρεται ότι:

- Στα τέλη Απριλίου έληξε η περίοδος εμπρόθεσμης εξόφλησης και των τελευταίων λογαριασμών που εκδόθηκαν από τη ΔΕΗ περιλαμβάνοντας ΕΕΤΗΔΕ έτους 2011. Για το λόγο αυτό στις 30 Απριλίου 2012 η ΔΕΗ διαβίβασε όλες τις οφειλές πελατών της για καθυστερούμενα ποσά ΕΕΤΗΔΕ που είχαν ενσωματωθεί σε προηγούμενους λογαριασμούς ρεύματος για είσπραξη από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Προς τούτο, δεδομένου ότι τυχόν ανεξόφλητη οφειλή ΕΕΤΗΔΕ πρέπει μετά την 1η Μαΐου να διευθετείται μέσω των ΔΟΥ του υπουργείου Οικονομικών, σε κάθε περίπτωση πελάτη που είχε οφειλή από ΕΕΤΗΔΕ, η ΔΕΗ κατά τη συγκεκριμένη ημερομηνία (30.4.12) πίστωσε το λογαριασμό του με αντίστοιχο ποσό της οφειλής του, προκειμένου να μηδενισθεί η οποιαδήποτε σχετική χρέωση ΕΕΤΗΔΕ μέσω των λογαριασμών ρεύματος.

- Στις περιορισμένες περιπτώσεις πελατών, οι λογαριασμοί των οποίων περιελάμβαναν καθυστερούμενες οφειλές ΕΕΤΗΔΕ και εξοφλήθηκαν εκπρόθεσμα μετά την 30ή Απριλίου 2012, σημειώνεται ότι το ποσό που τυχόν κατεβλήθη και αντιστοιχούσε στην οφειλή του ΕΕΤΗΔΕ θα επιστραφεί (πιστωθεί) στους πελάτες αυτούς με τον επόμενο λογαριασμό ρεύματος.

- Εάν οιοσδήποτε εκ των ως άνω πελατών επιθυμεί να του επιστραφεί το ποσό νωρίτερα από την έκδοση του επόμενου λογαριασμού του, μπορεί –εφόσον ο λογαριασμός εκδίδεται στο όνομά του– ο ίδιος ή εξουσιοδοτημένο από αυτόν άτομο να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ και να εισπράξει άμεσα το σχετικό ποσό (με την προσκόμιση ενός πρόσφατου λογαριασμού και την ταυτότητά του).


 
     
 

 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου